Foder

Høj kvalitetsfoder til din hund.

Britcare Senior Light er en kornfriblanding med laks og kartoffel til senior hunde af alle racer.

Britcare Senior Light er sammensat af letfordøjelige proteiner og et reduceret fedt indhold, som genopbygger musklerne og vedligeholder en slank form.
Fodret har et lavt glykæmisk indeks for optimalt blodsukker niveau og nedsat risiko for overvægt.
Det forhøjede indhold af omega-3 flerumættede fedtsyrer, vitamin B12 og folinsyre giver et sundt hjerte og nedsætter risikoen for hjertekarsygdomme.
Ekstrakt fra krebsdyr med omega-3 giver stærke og sunde led, ledbrusk, sener og ledbånd.

Britcare Senior Light kan også anvendes til vægtkontrol til hunde med en tendens til overvægt.

Britcare  Sensetive er nøje sammensat foder, af råvildt og kartoffel til den meget sensetive og hypoallergene hund.

Britcare Puppy er en kornfri blanding med laks og kartoffel til hvalpe og Junior-hunde af alle racer (4 uger-12 måneder)

Fodret er sammensat af proteiner af høj kvalitet, flerumættede fedtsyrer og vigtige næringsstoffer, for at hvalpen kan udvikles ordentligt.  Chdrobeskyttende stoffer og balancerede mineraler Ca & P udvikler knogler, led, brusk og tænder ordentligt. Forhøjet indhold af omega-3 fedtsyrer fra laks udvikler mentale funktioner og indlæringsevne. C-vitamin er en kilde til antioxidanter og øger beskyttelsen af celler og celleimmuniteten.

Sammensætning: tørret laks (35 %), kartofler (28 %), lakseprotein (15 %), kyllingefedt (konserveret med tocopheroler), lakseolie (3 %), tørrede æbler, naturlige smagsstoffer, ølgær, hydrolyserede skaller fra krebsdyr (en kilde til glucosamin, 320 mg/kg), bruskekstrakt (en kilde til chondroitin, 190 mg/kg), mannan-oligosakkarider (180 mg/kg), krydderurter & frugt (rosmarin, nelliker, citrusfrugter, kurkumin, 180 mg/kg), frukto-oligosakkarider (120 mg/kg), Yucca schidigera (120 mg/kg), inulin (110 mg/kg), almindelig marietidselfrø (90 mg/kg).

Analytiske bestanddele: råprotein 30 %, fedtindhold 18 %, vand 10 %, råaske 7,7 %, træstof 2,5 %, calcium 1,3 %, fosfor 1,0 %.

Britcare Weightloss er en hypoallergen blanding med letfordøjelige proteiner og mindre fedt, sammensætningen udvikler musklerne ordentligt og forebygger oplagring af fedt. Ekstrakt af skaldyr med omega-3 giver stærke og sunde led, ledbrusk, sener og ledbånd. Et optimalt indhold af opløselige og uopløselige fibre forbedrer fordøjelsen og forlænger mæthedsfølelsen mellem måltiderne. Indholdet af L-carnitin beta-oxiderer fedtsyrer og konverterer naturligt fedt til energi.

Britcare Adult Laks og Kartoffel

Britcare Adult Laks og kartoffel er en kornfri blanding med letfordøjelige proteiner og flerumættede fedtsyrer som udvikler muskler og kondition optimalt. Britcare adult har et lavt glykæmisk indeks for optimalt blodsukkerniveau og nedsat risiko for overvægt.
Et forhøjet indhold af omega-3 fedtsyrer giver et sundt hjerte og sund hud samt en glansfuld og tyk pels. C-vitamin er en kilde til antioxidanter og øger beskyttelsen af celler og celleimmuniteten.

Britcare Adult Laks og Kartoffel largebreed til hunde over 25 kg.

Kornfri blanding med et afbalanceret indhold af proteiner, fedt og næringsstoffer der genopbygger musklerne og vedligeholder konditionen.
Et forhøjet indhold af omega-3 fedtsyrer giver et sundt hjerte en sund hud samt en glansfuld og tyk pels.
Ekstrakt fra krebsdyr giver stærke og sunde led, ledbrusk, sener og ledbånd.
C-vitamin er en kilde til antioxidanter og øger beskyttelsen af celler og celleimmuniteten.